Miljøvennlig, effektiv plantenæring!

ProGrow har 5 helt unike gode egenskaper!

1) ProGrow virker som en katalysator til å bedre plantens næringsopptak som fins i jorda.

2) ProGrow bidrar til nitrogenfiksering. Dvs plantene opptar nitrogen i lufta og binder det til planterøttene, slik planta blir selvforsynt med nitrogen.

3) Under plantens fotosyntese blir sollysenergi omdannet til kjemisk energi i form av ATP (Adenosintrifosfat). ProGrow har en jernprotein bestanddel involvert i platens fotosyntese og celle respirasjon. De er begge prosesser til tillater planten å lagre ATP. ATP er særs viktig for plantelivet fordi det leverer kjemisk energi til mange energikrevende prosesser i planten.

4) ProGrow gjør plantebladene produsere nok klorofyll. Det gjør planta får grønnere,  frodigere og sunnere blader. Se bilde under bladet strutter av sunnhet.

5) ProGrow gjør plantes blomster blir frodigere. Dette i tillegg til ProGrow er sterk magnetisk tiltrekker av bier, humler, sommerfugler og mikroorganismer

Hva er ProGrow og hvordan brukes det?

ProGrow er svart pulver av jernoksid, en næring planter trenger for sunn vekst. Det er en mikronæring, som betyr planter ikke trenger høye doser av. ProGrow pulveret selges i en liten plastpose. Grav rundt planten og dryss ProGrow ned i jorda slik det kommer i kontakt med planterøttene. For planting av nye planter bruk plantejord av god kvalitet. Dryss ProGrow i hullet du skal sette planta. Med god jordkvalitet får du ekstra bra effekt av ProGrow, da den virker også som en katalysator til bedre opptakt av næringsstoffer.

Lang og god erfaring med Progrow

I forretningsforbindelse Fivas hadde med firma i Phenix, Arizona i USA på 2000 tallet, kom vi på sporet til ProGrow. Da kjøpte vi fra dem en bok av amerikansk forsker og professor som hadde forsket på bruk av paramagnetiske stoffer på planter. I  2005 fikk vi tak i råstoffet til ProGrow og har testet dette siden da på ute og inneplanter, hekk og busker som bare har vært positivt. Det sensasjonelle var at denne plantenæring virker i mange år. Nå vet vi hvorfor og den omfattende vitenskapelige virkemåte til ProGrow forklart over. Nedenfor er bilder av planter som har brukt ProGrow i mer enn 15 år.    

 Øverst: Papegøyeblomsten (Echium Candicam) nasjonalblomsten på Madeira (har dessverre ikke blomster) fikk ProGrow i 2005. Den har vokst fra liten plante til kjempestor plante. Nye blader kommer stadig.

Over: Gjøsyre (Oxalis Trinagularis) Stammer fra Brasil Den fikk ProGrow i 2004. Når bladene og blomstene etter noen år har blitt så mange og viser fjernes alle blader og blomster. Opp kommer friske blader og blomster.

Frodigere og vakrere ute-og inneplanter
med ProGrow

Umåtelig populære potteplanten Hortensia.
Bruk god plantejord og ProGrow da får du denne frodige utgaven av Hortensia
Bruk god plantejord + ProGrow da får du denne utgaven av sommerblomsten Diascia Barberae
Tilsett ProGrow ned i jorda til planta Cindy Kisses Hostas, da får du denne friske grønne utgaven og vakre liljeblomster i årevis.
Med Progrow mikronæring til plantene vil blomstene deres ofte få friskere fine farger
Populære platen Monstera Delicios har fått kjempe store grønne friske blader og vokst opp i taket. Dette takket være Progrow

ProGrow mikronæring forpakning

300 gram nok til 25 planter a Ø10 cm
Tilbud Kr 349 + porto Kr 50